Over ons

Wij zijn Jo, Christof en René, de kracht achter Always Healthy Air.

We willen graag een beetje meer over onszelf met jullie delen, want we geloven dat persoonlijke verbindingen de basis vormen van een gezondere wereld.

Jo - Van Topsport naar Luchtkwaliteit
Jo, voormalig topsportster, kent als geen ander het belang van een gezonde ademhaling. Ondanks haar astma heeft ze de kracht van onze luchtreinigers ervaren en was meteen overtuigd. Nu zet ze haar energie in om anderen te helpen weer diep en vrij in te ademen.

Christof - De Wetenschappelijke Brein
Christof, onze eigenaar, is het wetenschappelijke brein achter Always Healthy Air. Met zijn diepgaande kennis van gezonde binnenlucht en zijn passie voor wetenschap, zorgt hij ervoor dat onze producten niet alleen effectief zijn, maar ook gebaseerd zijn op feiten.

René - Onze Sales Tijger
René, onze sales tijger, heeft een onstuitbare drive om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te helpen. Hij gelooft in ons doel om gezonde lucht voor iedereen toegankelijk te maken en brengt deze boodschap vol enthousiasme over. Als je op zoek bent naar advies of gewoon een gezellig praatje, René staat voor je klaar.

.

We zijn toegewijd aan het creëren van een gezondere toekomst, en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over Always Healthy Air als wij! Heb je vragen of wil je meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen ademen we een schonere toekomst in!.