Hoe werkt de Lightair IonFlow luchtreiniger?

De Lightair IonFlow luchtreiniger is gebaseerd op gepatenteerde high-density ionisatietechnologie. Deze unieke luchtreiniger maakt gebruik van een innovatieve ionisator die miljarden negatieve ionen per seconde genereert, zonder enige ozonemissie. Deze IonFlow-technologie onderscheidt de Lightair luchtreiniger op een opvallende manier van conventionele ionisatie luchtreinigers.

Stap 1

In de lucht om ons heen bevinden zich talloze kleine verontreinigingen, afkomstig van diverse bronnen, waaronder onszelf, onze omgeving en onze dagelijkse bezigheden. Deze verontreinigingen omvatten bacteriën, virussen, schimmels, pollen, uitlaatgassen, fijnstof en meer. Het is belangrijk op te merken dat de luchtkwaliteit binnenshuis vaak slechter is dan buiten, vanwege de ophoping van (ultra) fijnstof.

Stap 2

De high-density ionisator in de Lightair luchtreinigers produceert moeiteloos miljarden negatieve ionen per seconde, wat voldoende is om een ruimte van 125 m³ te zuiveren. Dankzij deze overvloedige productie van negatieve ionen worden ze effectief naar alle uithoeken van de ruimte verspreid. Hierdoor maakt het niet veel uit waar in de ruimte u de Lightair luchtreiniger plaatst, zolang deze maar 60-70 cm vrij staat van muren en meubels.

Stap 3

De negatieve ionen laden de verontreinigende deeltjes in de lucht negatief op, waardoor negatief geladen clusters van vuildeeltjes ontstaan. Dit fenomeen staat bekend als luchtionisatie.

Stap 4

De lichtere vuilclusters worden aangetrokken door de positief geladen statische collector, die in wezen fungeert als een grote magneet. De zwaardere vuilclusters dalen neer en kunnen worden verwijderd door afstoffen en stofzuigen. Op deze manier verwijdert de Lightair IonFlow luchtreiniger tot wel 99,94% van alle verontreinigingen uit de lucht. Deze luchtreinigers zijn met name zeer effectief tegen de allerkleinste verontreinigingen, die vaak het meest schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Stap 5

De statische collector van de Lightair luchtreiniger vertoont zichtbare vervuiling. Meestal is dit zichtbaar binnen 1-2 weken, afhankelijk van de mate van verontreiniging in uw omgeving.

De Lightair IonFlow luchtreiniger blijft effectief werken, zelfs wanneer de collector volledig verzadigd is. Het rendement van de luchtreiniger blijft constant in de loop van de tijd, in tegenstelling tot filterluchtreinigers.

Stap 6

Indien nodig kunt u de collector van de luchtreiniger verwijderen en grondig reinigen in een warm sopje. Nadat u deze heeft laten drogen, kan de collector eenvoudig weer op de luchtreiniger worden geplaatst. Het is een eenvoudige klus. Afhankelijk van de mate van vervuiling, is het aanbevolen om de collector elke één tot twee weken schoon te maken.

Voor hardnekkig vuil kunt u onze Habit Multi Purpose cleaner gebruiken. Belangrijk om te weten is dat de collector NIET geschikt is voor de vaatwasser.

Stap 7

Na enige tijd kan er zich wat aanslag vormen op de coronanaalden aan de bovenkant van de ionisator.

We raden aan om de coronanaalden elke 2-3 maanden schoon te maken met het bijgeleverde borsteltje of een zachte tandenborstel.

Conclusie

De werking van de LightAir IonFlow luchtreiniger is gebaseerd op ionisatietechnologie, die actief de luchtkwaliteit verbetert door deeltjes te verwijderen en negatieve ionen te verspreiden. Dit zorgt voor schonere en gezondere binnenlucht. Wil je deze geavanceerde luchtreiniging zelf ervaren? Ontdek onze uitgebreide collectie LightAir IonFlow luchtreinigers en adem gemakkelijker in een gezondere leefomgeving. Klik hier om nu te verkennen.

Wat anderen zeggen

Een verademing voor mijn allergiesymptomen!

De LightAir IonFlow luchtreiniger heeft mijn leven veranderd. Mijn allergieën waren altijd een last, maar sinds ik deze luchtreiniger gebruik, heb ik veel minder last van allergische reacties. Een echte gamechanger!

Sarah

Schone lucht in huis dankzij LightAir

Onze LightAir luchtreiniger zorgt voor schone en frisse lucht in huis. Het maakt ons huis veel aangenamer om in te wonen, vooral voor onze astmatische zoon

Familie De Vries

Geen stof meer in mijn kantoor

Als ondernemer werk ik veel vanuit huis. De LightAir IonFlow luchtreiniger heeft geholpen om de stofniveaus in mijn kantoor te verminderen. Mijn werkplek is nu veel schoner en gezonder.

Peter

Onzichtbare bescherming

Ik houd van de LightAir luchtreiniger omdat hij onzichtbaar werkt. Het voelt alsof er een extra beschermingslaag in mijn huis is tegen virussen en allergenen

Emily

erfect voor mijn kleine appartement

Als stadsbewoner met een klein appartement was ik op zoek naar een compacte luchtreiniger. De LightAir IonFlow past perfect en maakt echt een verschil in de luchtkwaliteit.

Tim

Betrouwbare prestaties

De LightAir IonFlow luchtreiniger heeft me nooit in de steek gelaten. Hij blijft effectief werken en ik merk echt dat de luchtkwaliteit in mijn huis is verbeterd.

Jan