Ontdek de Revolutionaire LightAir Industriële Stofafzuigers voor een Gezondere, Productievere, en Kostenbesparende Werkomgeving.

Stof en fijnstof, uit uw werkplek verbannen!

In de wereld van industrie en logistiek is stof en fijnstof een alomtegenwoordig probleem. Het kan leiden tot klachten bij medewerkers, machines verstoppen en zelfs gezondheidsrisico's veroorzaken.

Maar wat als we u zouden vertellen dat er een efficiënte en kostenbesparende oplossing is om deze problemen aan te pakken zonder dure verbouwingen?

Maak kennis met LightAir industriële stofafzuigers, de perfecte partner om de luchtkwaliteit in uw ruimte te verbeteren en uw bedrijf gezond en productief te houden.

20% minder ziekteverzuim
97% minder risico virusoverdracht

Adem zuivere lucht, werk effectiever!

  • Gastvrijheid begint met gezonde lucht: Creëer een aangename en gezonde sfeer voor uw gasten en personeel. Onze luchtreinigers verwijderen allergenen, pollen, bacteriën en meer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

  • Een frisse omgeving: Onze systemen zorgen voor een blijvend frisse lucht in uw horecagelegenheid, zelfs op drukke avonden. Het einde van de muffe lucht in drukbezochte ruimtes!

  • Veiligheid voorop: Geef uw gasten het vertrouwen dat ze in een veilige omgeving genieten. Onze luchtreinigers bieden dubbele bescherming tegen virussen, wat het risico op virusoverdracht minimaliseert.

  • Minimaliseer gezondheidsrisico's: Onderzoek toont aan dat onze luchtreinigers 97% van de virussen in de lucht en op oppervlakken onschadelijk maken. Het is als een onzichtbaar schild tussen mensen.

  • Horecazaken kiezen voor ons: Steeds meer horecaondernemers kiezen voor onze luchtreinigingssystemen. Ze merken niet alleen een waardering van hun gasten, maar trekken ook nieuwe klanten aan die de voorkeur geven aan veilige lucht.

  • Certificaat van vertrouwen: Wanneer u voor onze virusbescherming en luchtreiniging kiest, ontvangt u ons Health+ certificaat. Hang dit bij de deur en laat iedereen weten dat uw horecagelegenheid een veilige oase is om te genieten.

  • Win klanten met luchtreiniging: Laat uw investering in luchtkwaliteit voor zichzelf spreken. Gasten zullen met een gerust hart binnenkomen, wetende dat ze zich in een gezonde omgeving bevinden

Maak van uw horecazaak een plek waar gastvrijheid samengaat met gezondheid en veiligheid. Ontdek vandaag nog hoe onze luchtreinigers het verschil kunnen maken!

Onafhankelijk onderzoek toont aan dat onze LightAir ionisatie luchtreinigers 97% van de virussen onschadelijk maken in de lucht én op contact oppervlakken. We noemen onze virus luchtreinigers ook wel ‘het onzichtbare mondkapje’ omdat het eigenlijk een onzichtbare beschermende laag biedt tussen mensen. 

In combinatie met onze filter luchtreinigers die nog eens 99,99% van de virussen verwijderen, is het risico op virusoverdracht dankzij onze luchtreiniging nihil. Uw gasten en personeel zullen het zeker waarderen.

Wat anderen zeggen

Stofvrij en Gezond!

Onze productiehal was altijd een stoffige nachtmerrie. Maar sinds we LightAir-stofafzuiging gebruiken, is de luchtkwaliteit spectaculair verbeterd. Minder stof, minder klachten bij ons personeel. Werknemers zijn gezonder en productiever dan ooit

Karel V, Productiemanager

Kostenbesparing op Onderhoud!

Ik hoef veel minder tijd te besteden aan het schoonmaken van machines en apparatuur sinds we LightAir-stofafzuiging hebben. Minder stof betekent minder slijtage en minder onderhoud. Dat vertaalt zich in flinke kostenbesparingen

Eva J, Onderhoudstechnicus

Onze Werkplek is Veranderd

Sinds we deze luchtreinigers hebben geïnstalleerd, merken we dat klanten vaker terugkomen. De lucht is frisser dan ooit tevoren en gasten voelen zich prettig en veilig. Een win-win voor ons!

Sandra M, Operationeel Manager

Minder Klachten, Meer Productiviteit

Als lijnmedewerker adem ik dagelijks schone lucht dankzij LightAir. Minder klachten zoals branderige ogen en verstopte neuzen betekenen dat ik me beter voel en productiever kan werken. Een geweldige investering voor ons allemaal.

Richard B, Lijnmedewerker

Een Schoon Werkmilieu - Voor Onze Werknemers en Onze Machines!

Met de LightAir Industrial-serie hebben we niet alleen gezorgd voor een gezonder werkmilieu voor ons personeel, maar ook voor onze machines. Schone lucht betekent minder slijtage en minder onderhoud. Het is een win-win voor ons bedrijf.

Laura D, Plantmanager

Topprestaties met LightAir!

LightAir-stofafzuiging heeft ons geholpen om topprestaties te leveren in onze logistieke operaties. Schone lucht draagt bij aan een gezonde werkomgeving en verbetert de efficiëntie. Het is een essentieel onderdeel van ons succes.

Michiel H, Logistiek Manager