Win klanten met gezonde binnenlucht

luchtreinigers in de horeca

In de horeca draait alles om gastvrijheid en een aangename sfeer, maar de recente gebeurtenissen hebben ons geleerd dat er nog een andere, vitale factor is om rekening mee te houden: de luchtkwaliteit.

Een schone en gezonde omgeving is niet alleen geruststellend voor uw gasten, maar ook van cruciaal belang voor het welzijn van uw personeel. Bij ons begrijpen we de uitdagingen waarmee de horeca wordt geconfronteerd, en daarom hebben we geavanceerde luchtreinigingssystemen ontwikkeld die uw restaurant, café of eetgelegenheid kunnen transformeren tot een veilige en gastvrije plek.

20% minder ziekteverzuim
97% minder risico virusoverdracht

Adem zuivere lucht, werk effectiever!

  • Gastvrijheid begint met gezonde lucht: Creëer een aangename en gezonde sfeer voor uw gasten en personeel. Onze luchtreinigers verwijderen allergenen, pollen, bacteriën en meer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

  • Een frisse omgeving: Onze systemen zorgen voor een blijvend frisse lucht in uw horecagelegenheid, zelfs op drukke avonden. Het einde van de muffe lucht in drukbezochte ruimtes!

  • Veiligheid voorop: Geef uw gasten het vertrouwen dat ze in een veilige omgeving genieten. Onze luchtreinigers bieden dubbele bescherming tegen virussen, wat het risico op virusoverdracht minimaliseert.

  • Minimaliseer gezondheidsrisico's: Onderzoek toont aan dat onze luchtreinigers 97% van de virussen in de lucht en op oppervlakken onschadelijk maken. Het is als een onzichtbaar schild tussen mensen.

  • Horecazaken kiezen voor ons: Steeds meer horecaondernemers kiezen voor onze luchtreinigingssystemen. Ze merken niet alleen een waardering van hun gasten, maar trekken ook nieuwe klanten aan die de voorkeur geven aan veilige lucht.

  • Certificaat van vertrouwen: Wanneer u voor onze virusbescherming en luchtreiniging kiest, ontvangt u ons Health+ certificaat. Hang dit bij de deur en laat iedereen weten dat uw horecagelegenheid een veilige oase is om te genieten.

  • Win klanten met luchtreiniging: Laat uw investering in luchtkwaliteit voor zichzelf spreken. Gasten zullen met een gerust hart binnenkomen, wetende dat ze zich in een gezonde omgeving bevinden

Maak van uw horecazaak een plek waar gastvrijheid samengaat met gezondheid en veiligheid. Ontdek vandaag nog hoe onze luchtreinigers het verschil kunnen maken!

Onafhankelijk onderzoek toont aan dat onze LightAir ionisatie luchtreinigers 97% van de virussen onschadelijk maken in de lucht én op contact oppervlakken. We noemen onze virus luchtreinigers ook wel ‘het onzichtbare mondkapje’ omdat het eigenlijk een onzichtbare beschermende laag biedt tussen mensen. 

In combinatie met onze filter luchtreinigers die nog eens 99,99% van de virussen verwijderen, is het risico op virusoverdracht dankzij onze luchtreiniging nihil. Uw gasten en personeel zullen het zeker waarderen.

Wat anderen zeggen

Een Verademing!

Onze gasten genieten niet alleen van de heerlijke gerechten, maar waarderen ook de schone lucht in ons restaurant. Dankzij de luchtreinigers voelen ze zich veilig en op hun gemak. Een verademing voor ons en onze klanten!

Karen V

Veiliger dan Ooit!

In deze tijden van zorg is het belangrijk om extra stappen te zetten voor de veiligheid van onze klanten en ons personeel. Met de luchtreinigers van dit bedrijf voelen we ons veiliger dan ooit. Het is een investering die elke cent waard is!

Thijs D

Frisse Lucht, Blije Klanten!

Sinds we deze luchtreinigers hebben geïnstalleerd, merken we dat klanten vaker terugkomen. De lucht is frisser dan ooit tevoren en gasten voelen zich prettig en veilig. Een win-win voor ons!

Laura M

Onze Nieuwe Geheime Wapen!

We wilden ons onderscheiden van de concurrentie en kozen voor deze luchtreinigingssystemen. Het heeft ons niet alleen nieuwe klanten opgeleverd, maar ook een loyale klantenkring die waarde hecht aan hun gezondheid.

Jan S

Een Slimme Investering!

Als eigenaar begrijp ik het belang van veiligheid in deze tijd. Deze luchtreinigers waren een slimme investering. Onze gasten waarderen de extra maatregelen die we hebben genomen om een gezonde omgeving te bieden.

Maria R

De Beste Beslissing Ooit

Dankzij deze luchtreinigers voelen we ons goed voorbereid op alles wat komen gaat. Het is misschien wel de beste beslissing die we ooit hebben genomen. Onze klanten waarderen het echt en dat zie je terug in de groeiende populariteit van ons restaurant.

Kees V