Waarom ze onmisbaar zijn

Luchtreinigers in zorginstellingen:

Het belang van een gezonde binnenluchtkwaliteit in zorginstellingen kan niet genoeg benadrukt worden. Een slechte luchtkwaliteit kan niet alleen de gezondheid van patiënten in gevaar brengen, maar kan ook leiden tot ziekteverzuim onder zorgpersoneel, wat op zijn beurt de kwaliteit van de zorg beïnvloedt.

Onze luchtreinigers bieden een essentiële oplossing door de binnenlucht te zuiveren van allergenen, bacteriën, aerosole virussen en fijnstof. Of het nu gaat om kleine behandelruimtes of grote gemeenschappelijke ruimtes, ze kunnen in elke ruimte worden ingezet om een gezond binnenklimaat te waarborgen.

20% minder ziekteverzuim
97% minder risico virusoverdracht

7 Belangrijke Voordelen van Onze Luchtreinigers in Zorginstellingen:

  • Verbeterde Luchtkwaliteit: In zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, is schone lucht van cruciaal belang. Onze luchtreinigers dragen bij aan een schone en gezonde binnenluchtkwaliteit, waardoor zowel patiënten als personeel in een veilige omgeving kunnen verblijven.

  • Bescherming tegen Virussen: Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze LightAir ionisatie luchtreinigers 97% van de virussen onschadelijk maken in de lucht en op contactoppervlakken. Deze technologie wordt ook wel 'het onzichtbare mondkapje' genoemd, omdat het een onzichtbare beschermende laag creëert tussen mensen. Gecombineerd met onze filterluchtreinigers die nog eens 99,99% van de virussen verwijderen, minimaliseert dit het risico op virusoverdracht in zorginstellingen.

  • Eliminatie van Allergenen en Fijnstof: Naast virussen verwijderen onze luchtreinigers ook andere schadelijke verontreinigingen, zoals fijnstof, bacteriën, schimmels, pollen en allergenen. Met H14-filtratie kunnen we 99,99% van de deeltjes tot PM0.1 verwijderen, wat zorgt voor een gezondere binnenlucht.

  • Frisse en Aangename Lucht: Onze luchtreinigers dragen niet alleen bij aan een schonere lucht, maar zorgen ook voor een frissere en aangenamere geur in de ruimte. Dit draagt bij aan het welzijn van patiënten, bewoners en personeel.

  • Veilige Wachtkamers: Vooral in wachtkamers, waar verschillende mensen gedurende de dag samenkomen, is het belangrijk om de lucht te reinigen. Onze luchtreinigers zorgen voor een extra laag bescherming, waardoor virussen en andere verontreinigingen effectief worden verwijderd.

  • Gebruiksgemak: Onze luchtreinigers kunnen in elke ruimte worden ingezet en zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ze zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van zorginstellingen te voldoen.

  • Bescherming voor de Toekomst: Luchtreinigers zijn niet alleen nuttig tijdens de huidige pandemie, maar bieden ook bescherming voor de toekomst. Ze dragen bij aan de algemene veiligheid en gezondheid van zorginstellingen.

Kortom, onze luchtreinigers zijn een onmisbare aanvulling voor zorginstellingen, waar ze bijdragen aan een gezondere en veiligere omgeving voor patiënten en personeel. Geef uw zorginstelling een voorsprong in het waarborgen van de luchtkwaliteit en de veiligheid van iedereen die er verblijft.

Voor meer informatie over onze luchtreinigers en hoe ze specifiek kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw zorginstelling, kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen kunnen we werken aan een gezonde en veilige omgeving voor iedereen.

Wat anderen zeggen

Een Geweldige Aanvulling voor Onze Zorginstelling!

Als beheerder van een zorginstelling kunnen we niet genoeg benadrukken hoe belangrijk schone lucht is voor de gezondheid van onze bewoners en medewerkers. De luchtreinigers van LightAir hebben echt het verschil gemaakt. De luchtkwaliteit is aanzienlijk verbeterd, wat heeft bijgedragen aan het welzijn van iedereen in onze instelling. We voelen ons gerustgesteld door de extra bescherming tegen virussen. Dit was een geweldige investering!

Een Frisse Geur en Gezondere Lucht

Sinds we LightAir luchtreinigers hebben geïntegreerd in ons ziekenhuis, is de luchtkwaliteit aanzienlijk verbeterd. Het is niet alleen schoner, maar de lucht ruikt ook frisser. Onze patiënten merken het verschil en voelen zich meer op hun gemak. Dit heeft zeker bijgedragen aan een gezondere omgeving voor genezing.

Thijs D

Bescherming voor Onze Patiënten

Onze prioriteit is altijd de veiligheid en gezondheid van onze patiënten geweest. Met LightAir luchtreinigers voelen we dat we een extra laag bescherming bieden tegen virussen en andere verontreinigingen. Het is geruststellend om te weten dat onze zorginstelling een gezonde en veilige omgeving kan bieden voor iedereen die hier verblijft.

Een Onmisbaar Hulpmiddel voor Onze Zorgpraktijk

Als huisartsenpraktijk zijn we dagelijks bezig met de gezondheid van onze patiënten. De LightAir luchtreinigers hebben ons geholpen om een schonere en gezondere omgeving te creëren in de wachtkamer en behandelkamers. Onze patiënten hebben hun waardering uitgesproken voor deze extra stap in veiligheid.

Een Verschil dat We Kunnen Ruiken

Onze bewoners verdienen de beste zorg en een gezonde omgeving. Dankzij LightAir luchtreinigers merken we niet alleen een verschil in luchtkwaliteit, maar de lucht voelt ook frisser aan. Het is een verademing om te weten dat we bijdragen aan het welzijn van onze bewoners met schone lucht.

Maria R

Een Stap naar een Gezondere Toekomst

In deze tijden van zorg en bezorgdheid over virussen is de keuze voor LightAir luchtreinigers een stap in de richting van een gezondere toekomst. Onze patiënten en medewerkers waarderen de extra bescherming en de verbetering van de luchtkwaliteit in onze kliniek. Het is een investering in veiligheid en welzijn.